Ruilen & Retourneren

Retourneren

Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn en je webshop bestelling willen retourneren dan geldt hiervoor een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in de dag na dat je het product van ons hebt ontvangen. Binnen deze 14 dagen laat je ons weten dat je van de koop afziet. Dat kan door in je account naar "mijn bestellingen" te gaan. De juiste order te selecteren en te kiezen voor "retourneren". Geef hier je reden van retour in. 

Mochten wij constateren dat kleding niet enkel alleen gepast is maar ook langere tijd gedragen, dan hebben wij het recht om de retour gestuurde kleding te weigeren. Je ontvangt in dit geval geen geld retour maar ontvangt het artikel retour. Een kledingstuk mag alleen worden geretourneerd in een staat waarin wij het product kunnen verkopen aan een andere klant. Dit geldt niet voor SALE artikelen, die mogen niet retour.

Je mag je retour vervolgens op eigen kosten terug sturen naar:

Jutt Den Bosch

Kolperstraat 25A

5211 KB Den Bosch

Mocht je items willen retourneren die je in de winkel hebt gekocht dan ontvang je een tegoedbon. Deze is zowel in de winkel als online in te leveren. Koop je een item online en maak je daarbij gebruik van een tegoedbon en wil je dit item daarna retourneren? Dan ontvang je altijd weer een tegoedbon van ons retour.

 

Voor vragen kun je ons tijdens werkdagen bereiken op: 073-8519034