Balans & Gratitude necklace (special edition)

€79,95
1 Op voorraad
Balans & Gratitude necklace (special edition)

De limited edition ketting Balance & Gratitude is geïnspireerd op de oosterse filosofie. In een drukke wereld als deze hebben we de neiging om te vergeten te pauzeren, gewoon te zijn en vooral te genieten van het moment. Deze ketting vertegenwoordigt dat speciale moment van mindful zijn en onvoorwaardelijke liefde voelen. Dus beauty ben jij klaar om 2022 los te laten en 2023 in te gaan met ‘Balance & Gratitude’? Dan is deze ketting iets voor jou!

Elke zoetwaterparel is echt en uniek, wat hem een ​​luxe en chique uitstraling geeft. Je kunt deze ketting elke dag dragen en bij elke outfit combineren. Het geeft je outfit die finishing touch die het nodig heeft.

Je kunt deze ketting perfect alleen dragen en de hanger eraf halen, of het wat pittiger maken en combineren met een (of meer) van onze andere bedels! Maak je eigen perfecte match.

Om verkleuring van het RVS te voorkomen; draag de ketting nooit onder de douche of als je gaat sporten. Wees ook voorzichtig met het spuiten van parfum op de yin-yang kraal.